+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.08.2021

Katarzyna Zakliczyńska

Katarzyna Zakliczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam najserdeczniej wszystkim, szczególnie zestresowanym - super przygotowanie do egzaminu i uspokojenie. Gdyby nie pan Marcin to nie wiem co by było!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.08.2021

Hanna Wierzba

Hanna Wierzba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy OSK :) Polecam ze względu na jakość obsługi, przystępną cenę oraz profesjonalne przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.08.2021

Małgorzata Nowakowska - Wiśniewska

Małgorzata Nowakowska - Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła! Doświadczeni przesympatyczni instruktorzy. Z dużą dozą cierpliwości do kursantów. Nie uczą tylko jak zdać egzamin, ale uczą prawidłowej bezpiecznej jazdy. Egzamin zdany perfekcyjnie !!!! (gdyby nie pech z pewnością byłby zdany za pierwszym podejściem) polecam wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.08.2021

Julia Witczak

Julia Witczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła i przyjazna atmosfera. Brak stresów i nerwów. Uczą nie pod egzamin a pod prawdziwe życie na drodze

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.08.2021

Pirat Heterek

Pirat Heterek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera i pełny profesjonalizm. Instruktor Marcin z powołania i profesjonalista.Polecam szkołę RUMCAJS jest najlepsza.3,5 godzinki jazdy i egzamin zdany,po 8 latach nie jeżdżenia. Marcin jeszcze raz bardzo dziękuję i pozdrawiam. Marcin jesteś the best!!!! Robert.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.07.2021

Wioletta Janowska

Wioletta Janowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta, wiedzą jak obniżyć stres u początkującego kierowcy i w pozytywny sposób przekazać mu najważniejszą wiedzę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2021

Łukasz Ćwikowski

Łukasz Ćwikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w mieście, profesjonalne podejscie do kursanta. Egzamin zdany za pierwszym podejsciem. Polecam!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.07.2021

Wiktor Romanowski

Wiktor Romanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do lepszej szkoły nie mogłem trafić instruktor najlepszy na świecie tylko polecać

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.06.2021

Adam Skowronski

Adam Skowronski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Brawa i podziękowania za profesjonalne przygotowanie mnie do egzaminu na prawo jazdy kategorii A. Egzamin zdany za 1 podejściem! Doświadczenie i zaangażowanie naszych Panów instruktorów M & M jest nieocenione! Szczerze polecam OSK RUMCAJS dla przyszłych kursantów. Pozdrawiam Adam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.06.2021

Emilia Karczmiarz

Emilia Karczmiarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni, cierpliwi instruktorzy. Genialnie przekazują wiedzę. Zrobiłam prawo jazdy w wieku 30 lat, ponieważ wcześniej myślałam, ze się do tego kompletnie nie nadaje. Ale instruktorzy z Rumcajsa szybo wyprowadzili mnie z błędu :) na lekcjach panuje przyjemna atmosfera, dużo poczucia humoru :) teoria zdana za pierwszym razem, praktyka za drugim.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Ślicznie dziękujemy Emilka za zaufanie i piękną opinię , pozdrawiam Serdecznie

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.04.2021

Moni Ka

Moni Ka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serducha. Egzamin na kat. A zdany za pierwszym razem w miłej atmosferze, z najlepszą kadrą szkoleniową. Dziękuję bardzo panu Mietkowi i Marcinowi za zaangażowanie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Moniko dziękujemy za dobrą i rzeczową opinie,na pewno pomoże to w decyzji przyszłych MOTO kursantów . Życzymy dobrej pogody do latania i przyczepności oponki. osk RUMCAJS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.04.2021

Kasia Nowicka

Kasia Nowicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Rumcajs. Instruktor z powołania. Ogromna Wiedza przekazana w jasny i zrozumiały sposób. Nauka odbywała się w przyjaznej atmosferze. Stres szybko minął i jazdy szybko zaczęły sprawiać przyjemność:) Bardzo serdecznie dziękuję Panu Marcinowi za Jego cierpliwość, humor i wsparcie. Z całego serca każdemu polecam naukę w OSK Rumcajs:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.04.2021

Julia Więckowska

Julia Więckowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście, bardzo szybko i przyjemnie. Jak najbardziej polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.04.2021

Karolina Jackowska

Karolina Jackowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM, wszystko mega wytłumaczone po 10letniej przerwie w jeździe zdecydowałam się pójść do Marcina na doszkolenie, 12 godzin jazdy wystarczyło, egzamin zdany za 1szym razem :) !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 25.03.2021

Kacper Pilch

Kacper Pilch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, Marcin wszystko zrozumiałe tłumaczy, to najlepsza szkola jazdy w Jeleniej Górze:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.03.2021

Joasia Rudnicka

Joasia Rudnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Serdecznie polecam :) Marcin to najlepszy instruktor pod słońcem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo Asiu za opinię, pozdrawiam Marcin
www.rumcajs.iosk.pl 691873599

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.03.2021

Antoni Polikowski

Antoni Polikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.02.2021

Jakub Rapalski

Jakub Rapalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam osk dla każdego !!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kuba szerokości i dziękujemy za wybór naszej szkoły OSK RUMCAJS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.02.2021

Jan Lewicki

Jan Lewicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła rewelacyjna,instruktorzy mili i cierpliwi,nauczyli mnie wszystkiego co powinien umieć kierowca,szkoła godna polecenia zdałem za pierwszym podejściem bo byłem odpowiednio przygotowany.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Jan i życzymy szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2021

Wiktoria Buraś

Wiktoria Buraś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak dla mnie świetnie. Cierpliwość jaka posiada instruktor pomogła mi w tym że na kazde spotkanie chodziłam wyluzowana. Zostalam nauczona wszystkiego w 100% do egzaminu w bardzo dokładny sposób. Dziekuje raz jeszcze.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i miłą współpracę. Pozdrawiam serdecznie Marcin OSK RUMCAJS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.02.2021

Daniel Habasiński

Daniel Habasiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy niezwykle cierpliwi i sympatyczni, dzięki takiej atmosferze bardzo przyjemnie się uczyło jazdy. Jeżeli ktoś szuka instruktorów z poczuciem humoru i niezwykle dobrym podejściem do kursantów polecam gorąco.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.01.2021

Alina Palii

Alina Palii
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko było super!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.12.2020

Paulina Zakrzewska

Paulina Zakrzewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam duże problemy z jazda autem mimo to udało się mi pomóc i zdałam bardzo szybko! Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.12.2020

Bartek Rudy

Bartek Rudy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie , szerokości Bartku . I mała poprawka to był cały kuts A nie jazdy doszkalające ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.12.2020

Dawid Błoński

Dawid Błoński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mało takich,moim zdaniem instruktor z powołania,dobrze tłumaczy,przyjemna atmosfera,stan pojazdu także świetny,z wielką przyjemnością polecam wszystkim !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za miłą współpracę.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.11.2020

Malek Shibli

Malek Shibli
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła naprawdę warta uwagi! Rewelacyjny kontakt z instruktorem,bardzo dobre podejście do kursanta. Wieczny spokój i opanowanie. Naprawdę polecam!! Jeśli bym miał możliwość kontynuowania kursów chciał bym przystąpić do nich ponownie. Pozdrawiam#Malek

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Malek zapraszamy na kursy Motocyklowe pozdrawiam Marcin osk RUMCAJS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.11.2020

Anna Karolina Lewandowska

Anna Karolina Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super się jeździło. Rewelacyjny kontakt z instruktorem, szlifuje się te kwestie z którymi najbardziej jest problem i dzięki dobrej diagnozie błędów i trafionym radom można korygować technikę i skutecznie podejść do zdania egzaminu. Z serca polecam, bo naprawdę to była wielka pomoc dla mnie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Aniu . Cieszymy się że mogliśmy pomóc. Gratulujemy osk RUMCAJS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.11.2020

Daria Nowak

Daria Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła naprawdę warta uwagi! Bardzo przystępny sposób nauczania! Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2020

Tomasz Lechocki

Tomasz Lechocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu Marcin jest profesjonalistą jakich mało!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.10.2020

Patryk Marysiak

Patryk Marysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Sympatyczna atmosfera, zero nerwów, wszystko tłumaczone na spokojnie i w jak najbardziej korzystny dla nas sposób

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak