+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.10.2020

Łukasz Ranecki

Łukasz Ranecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Indywidualne podejście, cierpliwość i wieczny uśmiech :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Łukasz za zaufanie,polecamy się na przyszłość może motocykle ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.09.2020

Maks Ulikowski

Maks Ulikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła idealna. Jazdy miałem z "siwym rumcajsem", pogodny człowiek z dużym doświadczeniem na plecach. Godziny jazd były bardzo elastyczne i nikt na nikogo nie krzyczał - było miło i wesoło. Polecam wszystkim :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Maks i polecamy się osk RUMCAJS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.09.2020

Paweł Pawełek

Paweł Pawełek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Znakomici instruktorzy i super podejście do kursanta. Uczą nie tylko żeby zdać egzamin ale żeby później samodzielnie bezpiecznie poruszać się po drogach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.09.2020

Ulala Ulala

Ulala Ulala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK Rumcajs - indywidualne podejście do kursanta, miła atmosfera, bardzo cierpliwy instruktor z powołania. Polecam serdecznie! ☺

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Ula polecamy się na przyszłość;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.09.2020

Patryk Czekaj

Patryk Czekaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do kursanta. Elastyczne godziny jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Patryk życzymy szerokości oraz gumowych drzew . Zapraszamy na kat A osk RUMCAJS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.09.2020

Błażej Ozyrys

Błażej Ozyrys
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy, profesjonalne przygotowanie i świetna atmosfera, instruktorzy z doświadczeniem i wiedzą a przede wszystkim dobrym podejściem do kursanta, z całego serca polecam dla każdego!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2020

Łuki Jasiu

Łuki Jasiu
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super goście ,dobre podejście do kursanta, cierpliwość ,duże wiedza i egzamin zdany za pierwszym razem Kat. Am

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2020

Sebastian Kramarczyk

Sebastian Kramarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 25.08.2020

Wiktor Mańczak

Wiktor Mańczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła i luźna atmosfera w której łatwo zrozumieć praktykę

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.08.2020

Aleksandra Cajler

Aleksandra Cajler
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, rewelacyjna nauka, profesjonalizm! Zdane za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.08.2020

Michał Grynienko

Michał Grynienko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przeprowadzony na bardzo wysokim poziomie merytorycznym i praktycznym. Świetny kontakt z instruktorami, elastyczne dopasowanie godzin jazd. Bardzo miła atmosfera i super doświadczenie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.08.2020

Sebastian Kuźmiński

Sebastian Kuźmiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100% , profesjonalna i miła kadra szkoleniowa, elastyczne godziny kursu, niezawodny sprzęt. POLECAM !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.08.2020

Mateusz Kaczmarczyk Roksana Mruk

Mateusz Kaczmarczyk Roksana Mruk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia, peofesjolnie, miło i na temat! Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.08.2020

Paulina Ponikowska

Paulina Ponikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Pełen profesjonalizm, dobra atmosfera. Egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.08.2020

Nikola Radecka

Nikola Radecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu, miła atmosfera oraz bardzo cierpliwy instruktor! Gorąco wszystkim polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 18.08.2020

Kamil Gajewski

Kamil Gajewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo bobra nuka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.08.2020

Tomasz Gilewicz

Tomasz Gilewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.07.2020

Marek Piotrowski

Marek Piotrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do tematu "prawa jazdy" powróciłem po 20 latach od kursu w innym OSK, który mnie tylko zniechęcił do jeżdżenia. U "Rumcajsa" przełamałem lęki i po kilkunastu godzinach jazd zdałem egzamin. Świetna atmosfera i profesjonalizm !! Polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.07.2020

Zuzia Trafas

Zuzia Trafas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam ! Miła atmosfera, a egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.07.2020

Tomek Gola

Tomek Gola
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm w nauczani, nic dodać nic ująć. Polecam i to bardzo.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.07.2020

Jula Nowicka

Jula Nowicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy kurs, miła atmosfera, polecam z całego serduszka

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2020

Natalia Majewska

Natalia Majewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam wszystklim, którzy naprawdę dobrze chcą się nauczyc jeździć :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.07.2020

Daniel Kozak

Daniel Kozak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam..Profesjonalna nauka, super atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.07.2020

Nastazja Sobczyk

Nastazja Sobczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm i świetna atmosfera. Wykupiłam jazdy doszkalające, ale dały mi one więcej niż pełen kurs w innym OSK. Nigdy nie było problemu z ustaleniem dogodnego terminu. Bardzo polecam OSK Rumcajs.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.07.2020

Jakub Smoliński

Jakub Smoliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Rumcajs.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.06.2020

Patrycja Kisielewska

Patrycja Kisielewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam OSK Rumcajs, profesjonalne przygotowanie oraz mega atmosfera podczas jazd. Zdane oczywiście za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.06.2020

Szymon Wieromiej

Szymon Wieromiej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam osk Rumcajs Pan Marcin przygotował profesjonalnie i sukcesywnie na kursie rezultat: zdane za pierwszym podejściem !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.06.2020

Magdalena Frye

Magdalena Frye
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Robiłam prawo jazdy w innej szkole i było mi ciężko i bardzo stresujaco, po pierwszym oblanym egzaminie wykupiłam kilka godzin jazd w Rumcajsie i jestem w szoku, jaka była różnica w nauce! Wszystko na duży plus, gdybym tylko wiedziała, że instruktorzy są tu tacy fajni od razu wybrałabym tą szkołę jako swoją pierwszą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2020

Daria Bakaszynska

Daria Bakaszynska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2020

Paulina Tsu Wierzbicka

Paulina Tsu Wierzbicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko odbyło się jak trzeba, nie ma na co narzekać

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak