+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.04.2021

Katarzyna N .....a ip: 78.88.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam OSK Rumcajs. Instruktor z powołania. Ogromna Wiedza przekazana w jasny i zrozumiały sposób. Nauka odbywała się w przyjaznej atmosferze. Stres szybko minął i jazdy szybko zaczęły sprawiać przyjemność:) Bardzo serdecznie dziękuję Panu Marcinowi za Jego cierpliwość, humor i wsparcie. Z całego serca każdemu polecam naukę w OSK Rumcajs:)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.03.2021

Teresa M .....k ip: 89.64.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jak się uczyć to tylko tutaj! Super podejście do nauki, gdzie bez problemu opanowałam w pełni poruszanie się samochodem po mieście i nie tylko.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 09.02.2021

Marzena L .....k ip: 89.64.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerze polecam tę szkołę jazdy. Było to moje trzecie podejście do egzaminu po wielu latach przerwy i po kilkunastu h jazd doszkalających zakończyło się sukcesem. Jazda z instruktorem była naprawdę bezstresowa, a jestem na prawdę nerwową osobą, profesjonalne i rzeczowe podejście do kursanta. Do tego wszystkiego niska cena za jazdy. Także jak najbardziej wszystko na plus.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.08.2020

Mruk M .....z ip: 94.254.206.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Chłopaki wiedza co robią. Pełen profesjonalizm. Polecam w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.08.2020

Paulina P ........a ip: 31.60.115.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam! Pełen profesjonalizm, dobra atmosfera. Egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.08.2020

Michał G .......o ip: 31.60.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie merytorycznym oraz praktycznym. Super instruktorzy i świetna atmosfera. Kurs był ciekawym i bardzo miłym doświadczeniem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.08.2020

Sebastian K ........ ip: 5.173.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super przygotowanie do egzaminu, elastyczne godziny, profesjonalna i sympatyczna kadra

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.04.2020

Mariusz J ..i ip: 89.64.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam auto szkołę Rumcajs!!!!! Bardzo dobra i rzetelna szkoła. Wszystko zorganizowane profesjonalnie i na wysokim poziomie. Świetna atmosfera, elastyczny grafik,dopasowany jak najbardziej do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.03.2020

Jola M ........k ip: 89.64.70.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wspaniała szkoła jazdy. Przemiły pan właściel, dopasowane godziny jazd oraz świetni instruktorzy. Serdecznie polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.02.2020

Piotr w ....k ip: 94.254.199.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam !Instruktor pierwsza klasa mozna sie pośmiać A przy okazji się dobrze nauczyć. Sam nie wierzyłem że mozna mnie wyszkolic A jednak Marcin dał rade????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2019

Piotr M Maj ip: 5.173.250.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo fajna atmosfera i instruktorzy Polecam!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.10.2019

Daniel Krupa

Daniel Krupa
Opinia niezweryfikowna

Dzięki Marcin za kurs. Super przygotowania i fajna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.08.2019

Sebastian K .....a ip: 5.172.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobre i profesjonalne szkolenie kierowców.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.07.2019

Marzena A ............k ip: 31.0.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerze polecam tą szkołę nauki jazdy. Pełen profesjonalizm,a jednocześnie miła i bezstresowa atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.07.2019

Przemysław S ..a ip: 31.60.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Jeleniej Górze jeżeli chodzi o kategorie "A"! Pan Rumcajs szkoli naprawdę na wysokim poziomie, zwraca uwagę na szczegóły i wychwytuje nawet te najdrobniejsze błędy. Do tego bardzo miła atmosfera i konkretne poczucie humoru! Zdecydowanie POLECAM!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.02.2019

Paulina S ....a ip: 83.30.110.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam serdecznie! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2019

Mariusz W .....z ip: 91.235.192.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dzięki ukończonemu kursowi zdałem za pierwszym razem.Dzięki chłopaki, naprawdę dobra robota

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2019

Kacper B ........i ip: 5.173.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Witam szkoła godna polecenia obecnie zdałem egzamin na kat.B. A w poprzednim sezonie zrobiłem kurs kat.A i oczywiście zaliczyłem za 1 razem . Pan Mietek człowiek uśmiechu cierpliwości i głowa mądrości z lat praktyki ,Marcin człowiek stworzony do uczenia i do przekazywania cennej wiedzy. Dziękuję RUMCAJSOM za naukę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2019

Grzegorz B ........i ip: 94.254.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jest super

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Grzegorz

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2019

Rafał M ....... ip: 37.248.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Uważam że szkoła nauki rumcajs jest w pożądku ponieważ ustawiają pod kursanta wszystko teorie i jazdy. Zdawałem w tej szkole kat.A i kat B oba za pierwszym razem .polecam bo i z ceną nie szaleją ja byłem zajebiscie zadowolony .!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.09.2018

Magdalena W ........ ip: 92.206.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Po 8 letniej przerwie w kursie postanowiłam dokończyć prawko. Dzięki Marcinowi zdane wszystko za pierwszym razem. ???? Wszystko super, bardzo cierpliwy, wspaniały instruktor, który potrafił w jazdach doszkalajacych czyt (5h) perfekcyjnie przygotować do egzaminu i nie tylko. Swoje umiejętności zawdzięczam tylko jemu. Do tej pory wskazówki mówione w formie żartu utknęły mi w pamięci i wspominam je mile. Marcinie szacuneczek, jesteś wspaniałym nauczycielem na odpowiednim miejscu!!! Osk Rumcajs powinna znajdować się na 1 miejscu! Ale lada chwila i tak będzie. Trafić do jego szkoły to czysta przyjemność, nie wahajcie się, ani chwilki ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.08.2018

Roksana G ...........a ip: 94.254.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy dla każdego, kto chce mieć pewność, że bedzie przygotowany do egzaminu w 100%. Instruktor jest sumienny, wyłapuje każdy najmniejszy błąd i pilnuje żeby kursant więcej go nie popełniał. Atmosfera jest bardzo przyjazna i za każdym razem na jazdy chodziłam z uśmiechem na twarzy. Bardzo mocno polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.08.2018

Kasia Z ....a ip: 94.254.242.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor rewelacja, cierpliwy, wytłumaczył mi wszystko bardzo kompetentnie i szczegółowo. Ta szkoła jazdy powinna zdecydowanie zajmować pierwsze miejsce w rankingu. Polecam w 100%.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2018

Jakub C ..............i ip: 188.146.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera i profesjonalne podejście. Szkoła w 100% godna polecenia! Instruktor cierpliwy, wyrozumiały, świetnie uczy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.06.2018

Aneta C .......a ip: 78.8.74.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Jeleniej Górze!!! Instruktor z super podejściem, zna się na rzeczy, w rezultacie zdane prawo jazdy. Dziękuję. Szkoła godna polecenia:)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.03.2018

Ewelina P ......k ip: 31.0.124.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam! cierpliwy instruktor z humorem, super atmosfera, profesjonalne podejście! Dziękuję za profesjonalne przygotowanie do egzaminu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.03.2018

Agnieszka S .......a ip: 94.254.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Cierpliwie, często z humorem, wszystko dokładnie tłumaczone W taki sposób że po ponad 2ch latach nadal pamiętam słowa Marcina jak zachować się w danej sytuacji i co robić

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2018

Katarzyna B .....o ip: 31.0.83.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo mila atmosferę i profesjonalne przygotowanie do egzaminu~

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.12.2017

Natalia S ........ ip: 83.26.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Mogę śmiało polecić każdemu szkołę jazdy Rumcajs:) pan Marcin przygotuje Was perfekcyjnie,a kurs to sama przyjemność,bez stresu i zawsze w dobrym humorze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.11.2017

n nna ip: 185.25.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Cierpliwy instruktor oddany sprawie. Wystarczy słuchać i sukces zagwarantowany. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak