+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.02.2019

Angelika Plaskata

Angelika Plaskata
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy ????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2019

Sandra Šimko

Sandra Šimko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor niesamowicie dostosował się do mojej trudnosci nauki, książki i wykłady a do tego jazdy to nie było dla mnie, książkę meczyłam sama w domu a wykłady przenieśliśmy do samochodu. Marcin nauczył mnie jeździć i zdać egzamin, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2019

Andzia Borowiec

Andzia Borowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.01.2019

Renata Gawlowicz

Renata Gawlowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam osk Rumcajs rewelacyjna szkola!! fantastyczne skuteczne nauczanie!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.01.2019

Tomasz Grynienko

Tomasz Grynienko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, brawo wy brawo ja szacuneczek!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.01.2019

Dagmara Łosicka

Dagmara Łosicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Jeleniej Górze Polecam każdemu !!!! Super atmosfera i podejście :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję Dagmara i szerokiej drogi

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2019

Ola Bednarz

Ola Bednarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wzorowe podejście do kursanta, super atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję Olua

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.01.2019

Adam Adamek

Adam Adamek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Cierpliwy instruktorzy nie wywołujący presji . Miła atmosfera i duża wiedzą . Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.01.2019

AneCia Radwańska

AneCia Radwańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajne podejście do kursanta atmosfera na duże 5 i ogólnie polecam Szkołę Rumcjas Każdemu ????????

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.01.2019

Kacper Chadryś

Kacper Chadryś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.01.2019

Aleksandra Rąpała

Aleksandra Rąpała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Jeleniej . Zdecydowanie polecam. :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.06.2018

Monika Wasiucionek Masełko

Monika Wasiucionek Masełko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trafiłam do OSK Rumcajs po 11 letniej przerwie i.....ZDANE ZA PIERWSZYM RAZEM!!! Polecam z całego serducha:) Instruktor kompetentny, cierpliwy, wprowadza w znakomity nastrój podczas jazdy:)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.06.2018

Natalia Rajewska

Natalia Rajewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy pełni cierpliwości i życzliwości. Bardzo dobra atmosfera i jednocześnie duży profesjonalizm. Wszytko świetnie wytłumaczone, często z humorem przez co lepiej się pamięta. Bardzo miło spędzony czas i wszytko zdane za 1 razem. Dziękuję

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.05.2018

Ewelina Gnus

Ewelina Gnus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w jeleniej górze!!!! Super podejście, dużo cierpliwości. Dziękuję za bardzo dobre przygotowanie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.04.2016

Agata Różańska Świderska

Agata Różańska Świderska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam :) najwieksza zdawalność ,kompetentny i rzetelny instruktor,miła atmosfera :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.03.2016

Anna Pelczarska

Anna Pelczarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła ,bardzo polecam,cierpliwa i profesjonalną obsługa.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak