+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.08.2022

Angelika K ........k ip: 188.33.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serducha polecam OSK Rumcajs! Genialna atmosfera, pełen profesjonalizm, brak jakichkolwiek opóźnień czy komplikacji. Rzeczowo, konkretnie, przystępnie- Marcin to w pełni zaangażowany i troskliwy instruktor :) Przyznam, że miałam pewne trudności ze zdaniem egzaminu, jednak zmieniłam szkołę jazdy na RUMCAJS i dzięki indywidualnemu podejściu Marcina nareszcie udało mi się zdać! Dziękuję! ♡ :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.08.2022

Damian ...... ip: 188.33.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dziękuję Marcinowi i Mietkowi za fachowe przygotowanie mnie do egzaminu. Chyba najlepsza szkoła na kat. A. Mietek indywidualnie podchodzi do danej osoby dzięki czemu zauważa ewentualne błędy i tłumaczy co należy poprawić. Dzięki temu zdałem za pierwszym razem. Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Damian za opinie ,i miłą współpracę , pozdrawiamy serdecznie Marcin,Mietek Baranowscy osk RUMCAJS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.07.2022

Kacper W ....... ip: 5.173.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolony, super podejście do kursanta . Ozywiście wynik pozytywny.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.04.2022

Martyna S ...... ip: 154.128.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Egzamin zdany za pierwszym razem, Gorąco polecam, super atmosfera i warunki do nauki. Indywidualne podejście do każdego z kursantów. Polecam polecam i jeszcze raz polecam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak miłą ocenę pozdrawiamy osk RUMCAJS Marcin Baranowski

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 19.04.2022

Ewa M ....j ip: 31.60.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z pewnością polecam!!! Atmosfera rewelacyjna, obaj Panowie przesympatyczni, podejście do kursanta indywidualne i zawsze profesjonalne!!! Bardzo dziękuję!!!!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Ewa i do zobaczenia na trasie ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2+B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.03.2022

Dawid Dumin

Dawid Dumin
Opinia niezweryfikowna

Dziekuje za przygotowanie mnie na kat a2 oraz kat. B serdecznie pozdrawiam Mietka I Marcina oraz polecam wszystkim zainteresowanych zrobieniem i uzyskaniem prawa jazdy dzieki wspaniałym instruktorom w tym właśnie ośrodku szkoleniowym. Kursant Dawid Dumin.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 28.03.2022

Marcin C Cel ip: 5.173.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Po drugim nieudanym egzaminie umówiłem się na jazdę dodatkową, na spokojnie przećwiczyliśmy to, na czym poległem - oczywiście, jako osobno opłacona jazda dodatkowa. Podczas kursów swobodna atmosfera, w aucie czułem się raczej jakbym jeździł z dobrymi znajomymi. Nie wszystkim może to odpowiadać, bo jak młody kierowca się rozprasza rozmowa, muzyką w radiu to trudniej jest się skupić na jeździe, ale mnie to specjalnie nie przeszkadzało. Polecam serdecznie!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.03.2022

Walla P ......a ip: 37.248.174.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Cudowna atmosfera i instruktor, z całego serca polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.02.2022

Zuzanna S ...... ip: 188.33.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy. Genialne podejście do kursanta, super atmosfera, instruktor ma dużo cierpliwości, perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. Zdawałam prawo jazdy na dwie kategorie i planuje zdawać na kolejną. Polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.04.2021

Katarzyna N .....a ip: 78.88.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam OSK Rumcajs. Instruktor z powołania. Ogromna Wiedza przekazana w jasny i zrozumiały sposób. Nauka odbywała się w przyjaznej atmosferze. Stres szybko minął i jazdy szybko zaczęły sprawiać przyjemność:) Bardzo serdecznie dziękuję Panu Marcinowi za Jego cierpliwość, humor i wsparcie. Z całego serca każdemu polecam naukę w OSK Rumcajs:)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.03.2021

Teresa M .....k ip: 89.64.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jak się uczyć to tylko tutaj! Super podejście do nauki, gdzie bez problemu opanowałam w pełni poruszanie się samochodem po mieście i nie tylko.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 09.02.2021

Marzena L .....k ip: 89.64.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerze polecam tę szkołę jazdy. Było to moje trzecie podejście do egzaminu po wielu latach przerwy i po kilkunastu h jazd doszkalających zakończyło się sukcesem. Jazda z instruktorem była naprawdę bezstresowa, a jestem na prawdę nerwową osobą, profesjonalne i rzeczowe podejście do kursanta. Do tego wszystkiego niska cena za jazdy. Także jak najbardziej wszystko na plus.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.08.2020

Mruk M .....z ip: 94.254.206.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Chłopaki wiedza co robią. Pełen profesjonalizm. Polecam w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.08.2020

Paulina P ........a ip: 31.60.115.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam! Pełen profesjonalizm, dobra atmosfera. Egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.08.2020

Michał G .......o ip: 31.60.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie merytorycznym oraz praktycznym. Super instruktorzy i świetna atmosfera. Kurs był ciekawym i bardzo miłym doświadczeniem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.08.2020

Sebastian K ........ ip: 5.173.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super przygotowanie do egzaminu, elastyczne godziny, profesjonalna i sympatyczna kadra

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.04.2020

Mariusz J ..i ip: 89.64.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam auto szkołę Rumcajs!!!!! Bardzo dobra i rzetelna szkoła. Wszystko zorganizowane profesjonalnie i na wysokim poziomie. Świetna atmosfera, elastyczny grafik,dopasowany jak najbardziej do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.03.2020

Jola M ........k ip: 89.64.70.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wspaniała szkoła jazdy. Przemiły pan właściel, dopasowane godziny jazd oraz świetni instruktorzy. Serdecznie polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.02.2020

Piotr w ....k ip: 94.254.199.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam !Instruktor pierwsza klasa mozna sie pośmiać A przy okazji się dobrze nauczyć. Sam nie wierzyłem że mozna mnie wyszkolic A jednak Marcin dał rade????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2019

Piotr M Maj ip: 5.173.250.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo fajna atmosfera i instruktorzy Polecam!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.10.2019

Daniel Krupa

Daniel Krupa
Opinia niezweryfikowna

Dzięki Marcin za kurs. Super przygotowania i fajna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.08.2019

Sebastian K .....a ip: 5.172.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobre i profesjonalne szkolenie kierowców.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.07.2019

Marzena A ............k ip: 31.0.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerze polecam tą szkołę nauki jazdy. Pełen profesjonalizm,a jednocześnie miła i bezstresowa atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.07.2019

Przemysław S ..a ip: 31.60.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Jeleniej Górze jeżeli chodzi o kategorie "A"! Pan Rumcajs szkoli naprawdę na wysokim poziomie, zwraca uwagę na szczegóły i wychwytuje nawet te najdrobniejsze błędy. Do tego bardzo miła atmosfera i konkretne poczucie humoru! Zdecydowanie POLECAM!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.02.2019

Paulina S ....a ip: 83.30.110.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam serdecznie! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2019

Mariusz W .....z ip: 91.235.192.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dzięki ukończonemu kursowi zdałem za pierwszym razem.Dzięki chłopaki, naprawdę dobra robota

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2019

Kacper B ........i ip: 5.173.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Witam szkoła godna polecenia obecnie zdałem egzamin na kat.B. A w poprzednim sezonie zrobiłem kurs kat.A i oczywiście zaliczyłem za 1 razem . Pan Mietek człowiek uśmiechu cierpliwości i głowa mądrości z lat praktyki ,Marcin człowiek stworzony do uczenia i do przekazywania cennej wiedzy. Dziękuję RUMCAJSOM za naukę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2019

Grzegorz B ........i ip: 94.254.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jest super

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki Grzegorz

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2019

Rafał M ....... ip: 37.248.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Uważam że szkoła nauki rumcajs jest w pożądku ponieważ ustawiają pod kursanta wszystko teorie i jazdy. Zdawałem w tej szkole kat.A i kat B oba za pierwszym razem .polecam bo i z ceną nie szaleją ja byłem zajebiscie zadowolony .!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.09.2018

Magdalena W ........ ip: 92.206.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Po 8 letniej przerwie w kursie postanowiłam dokończyć prawko. Dzięki Marcinowi zdane wszystko za pierwszym razem. ???? Wszystko super, bardzo cierpliwy, wspaniały instruktor, który potrafił w jazdach doszkalajacych czyt (5h) perfekcyjnie przygotować do egzaminu i nie tylko. Swoje umiejętności zawdzięczam tylko jemu. Do tej pory wskazówki mówione w formie żartu utknęły mi w pamięci i wspominam je mile. Marcinie szacuneczek, jesteś wspaniałym nauczycielem na odpowiednim miejscu!!! Osk Rumcajs powinna znajdować się na 1 miejscu! Ale lada chwila i tak będzie. Trafić do jego szkoły to czysta przyjemność, nie wahajcie się, ani chwilki ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak