+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.10.2022

Jakub Pietrzak

Jakub Pietrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła nauki jazdy godna polecenia, podejście do kursanta na wysokim poziomie. Instruktorzy są przede wszystkim cierpliwi, posiadają bogatą wiedzę i doświadczenie z którymi chętnie dzielą się z kursantami, jak również okazują wsparcie i tłumaczą wszystko z nienaganną starannością.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.10.2022

Madzia Sadurai

Madzia Sadurai
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rzadko spotyka się tak dobrych nauczycieli. Cierpliwość, poczucie humoru, przyjacielska atmosfera i dużo serca dla początkujących! Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.09.2022

Paweł Zając

Paweł Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym razem. Dzięki profesjonalnemu podejściu nawet kursant, który wcześniej nie miał styczności z motocyklami zdał za pierwszym razem. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2022

Kamil Kubicz

Kamil Kubicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Rumcjas. Profeslajne i przede wszystkim indywidualne podejście do kursanta a to wszystko w super atmosferze. Zawsze dużo miejsca na placu do swobodnej nauki. Kat.A dzięki temu zdana za pierwszym razem :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.09.2022

Jon Rehab

Jon Rehab
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W pełni profesjonalne i bardzo indywidualne podejście do kursanta, dobre wyposażenie, rzetelna wiedza poparta wieloletnią praktyką... ale najważniejsze, że to fajni ludzie z sercem do własnej pracy. Szczerze polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.08.2022

Angelika Kucharczyk

Angelika Kucharczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serducha polecam OSK Rumcajs! Genialna atmosfera, pełen profesjonalizm, brak jakichkolwiek opóźnień czy komplikacji. Rzeczowo, konkretnie, przystępnie- Marcin to w pełni zaangażowany i troskliwy instruktor :) Przyznam, że miałam pewne trudności ze zdaniem egzaminu, jednak zmieniłam szkołę jazdy na RUMCAJS i dzięki indywidualnemu podejściu Marcina nareszcie udało mi się zdać! Dziękuję! ♡ :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.08.2022

Dawid Filip

Dawid Filip
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców Rumcajs Pana Marcina Baranowskiego. Profesjonalna, rzetelna i rzeczowa pomoc w przygotowaniu do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.08.2022

Patryk Michalak

Patryk Michalak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście. Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2022

Mirosław Smaga

Mirosław Smaga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję za świetne przygotowanie i miłą atmosferę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Miro i gratulujemy zdania egzaminu kat.A za pierwszym razem . Cała ekipa osk Rumcajs

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2022

Paweł Kosiński

Paweł Kosiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta a zarazem bezstresowe szczerze polecam tę szkołę

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy Paweł zdania egzaminu za pierwszym razem zapraszamy na kolejne kategorie prawa jazdy .

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.07.2022

Paweł Pluciński

Paweł Pluciński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam wszystkim super atmosfera i podejście do kursantów pełen profesjonalizm dzięki panowie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.07.2022

Kacper Wisiecki

Kacper Wisiecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super auto szkoła, jestem mega zadowolony. Fakt że to były jazdy doszkalające przed egzaminem, i po dwóch godzinach jazd doszkalających mogę z czystym sumieniem polecić :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.06.2022

Tomasz Kanik

Tomasz Kanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Jeleniej Górze, prawo jazdy na motor zdane za 1-szym razem :) Podejście do kursanta na najwyższym poziomie :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.06.2022

Magdalena Jankowska

Magdalena Jankowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę, bardzo dobre nastawienie do kursantów oraz bardzo dobrze szkolą

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.06.2022

Łukasz Graczykowski

Łukasz Graczykowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam tą szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2022

Anna Darek

Anna Darek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam!!! Pełen profesjonalizm!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2022

Karolina Konias

Karolina Konias
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Genialne podejście do kursanta, instruktorzy mają dużo cierpliwości, super atmosfera, perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. Egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2022

Jakub Kulej

Jakub Kulej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem. Indywidualne oraz profesjonalne podejście do kursanta. Super atmosfera podczas kursu. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2022

Maciej Maciek

Maciej Maciek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym bez problemu. Super podejście do kursanta, polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.04.2022

Tomasz Rogiński

Tomasz Rogiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mój przypadek polegał na tym że po kursie w innej szkole nie czułem się na zdanie egzaminu na prawko kat. A poszedłem do szkoły Rumcajs wykupiłem trochę godzin i tak mnie przygotowali że zdałem za pierwszym razem jak w 1976 roku także jest to najlepsza rekomendacja jak Panowie merytorycznie i praktycznie podchodzą do szkoleń. Z czystym sumieniem polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Tomasz za zaufanie ;) a wiadomość niech się niesie w świat Pozdrawiam serdecznie Marcin osk RUMCAJS

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.04.2022

Justyna Wolska

Justyna Wolska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.04.2022

Tomasz Fabiś

Tomasz Fabiś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkolenie do egzaminu wszystkie potrzebne informacje nauczone i zdane za pierwszym razem. Super atmosfera

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 28.03.2022

Iza Dumin

Iza Dumin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam serdecznie chciałam podziękować za przygotowanie Marcinowi I Mieciowi, przemiła atmosfera, dostosowanie się czasowo do mnie, poczucia humoru również nie brakowalo????wyporzyczenie moto w dniu egzaminu, wszystko co do ostatniego guzika perfekcyjnie dopięte, czułam się na kursie jakbyśmy znali się od zawsze, bardzo polecam ta szkole lepszej nie znajdziecie na całym Dolnyslasku, pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.03.2022

Wojciech Łada

Wojciech Łada
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Zdałem egzamin, więc koniec śniegu, można robić zapisy na motocykle!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.03.2022

Wiktoria Faryno

Wiktoria Faryno
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza atmosfera jaką można sobie tylko wymarzyć!❤️ Z całego serduszka polecam!❤️

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.03.2022

Kaśka M-ska

Kaśka M-ska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam!????????❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.02.2022

Paweł Sobczuk

Paweł Sobczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła jazdy polecam wszystkim. Bardzo miło spędziłem te 30 godzin z Panem mietkiem i Marcinem super atmosfera, bezstresowa jazda polecam wszyskim

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2022

Paznokcie Kasia

Paznokcie Kasia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza Szkoła Jazdy.Profesjonalne podejście instruktorów do kursanta, super cierpliwość i a także świetna atmosfera podczas jazdy. Egzamin zdany za pierwszym razem????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.02.2022

Dawid Tymusz

Dawid Tymusz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu nawet po czteroletniej przerwie ! Atmosfera na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam każdemu !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 17.01.2022

Wiktoria Kurant

Wiktoria Kurant
Opinia zweryfikowana przez Facebook

NAJLEPSZA szkoła jazdy❤️. Z całego serca polecam. Jeszcze raz dziękuję za cierpliwość, profesjonalne przygotowanie mnie do egzaminu i ogromne wsparcie kiedy pojawiał się stres czy nawet najmniejsze zwątpienie. Tylko OSK Rumcajs!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak