Free cookie consent management tool by TermsFeed
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2024

Oskar Lisiecki

Oskar Lisiecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Genialny instruktor, zostałem bardzo dobrze przygotowany do egzaminów. Najlepsza szkółka w Jeleniej Górze

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.04.2024

Mariusz Siatka

Mariusz Siatka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Genialni instruktorzy, fachowe podejście do szkolenia ogólnie mega super atmosfera. Zdane za 1 podejściem. Zdecydowanie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.04.2024

Marcin Urawski

Marcin Urawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy nauczyciel pod słońcem

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.03.2024

Michał Bachurek

Michał Bachurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z kursu, lepiej w Jeleniej Górze nie mogłem trafić :) Podejście do kursanta na najwyższym poziomie, do tego ekspresowy kontakt. Na lekcjach z instruktorem panowała bardzo miła atmosfera, a ja nauczyłem się nie tylko najtrudniejszych egzaminacyjnych pułapek, ale także jak sprawnie poruszać się po całej Jeleniej Górze. Polecam z całego serca :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.02.2024

Damian Kaźmierczak

Damian Kaźmierczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor wyrozumiały cierpliwy, Rzetelna wspopraca polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.02.2024

Przemek Fruk

Przemek Fruk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wyluzowana atmosfera Wszystkie informacje przekazywane w sposób który bardzo łatwo zrozumieć Polecam jak najbardziej

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.01.2024

Barton Bo

Barton Bo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

znakomita szkoła... posze to jako doświadczony kierowca. Pan Marcin jest bardzo komunikatywnym instruktorem, bardzo cierpliwym i wytrwałym. Jak mantrę w kółko spokojnie poprawia u tlumaczy do skutku... skutek: teoria i praktyka zdane za 1wszym podejściem Dziękuję Panie Marcinie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.12.2023

Paweł Zajczenko

Paweł Zajczenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra atmosfera i nauka całą teorię i praktykę. Uczy w bardzo przystępny sposób. Wielkie dzięki Marcin

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2023

Dawid Kuszyński

Dawid Kuszyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko git

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 21.08.2023

Mariusz Kluba

Mariusz Kluba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo wspaniali ludzie którzy prowadzą lekcje. Dziękuję w szczególności p. Mietkowi za cierpliwość ma wspaniałe serce dla kursantów oraz Marcinowi, za wspaniałą organizację lekcji oraz przygotowania do egzaminu. Oczywiście za ich pomocą egzamin zdany.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.07.2023

Kacper Warnicki

Kacper Warnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko zdane za pierwszym, na początku bałem się podejmowac decyzje na drodze, po kursie przychodzi mi to z łatwością i nie boję się prowadzić

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.07.2023

Em Es

Em Es
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Proszę nie bać się tych dwóch brodatych, groźnie wyglądających Panów - w rzeczywistości są to naprawdę sympatyczni instruktorzy, którzy mają do zaoferowania wielką wiedzę, a już tylko od kursanta zależy to, czy będzie chciał tą wiedzę przyswoić, czy też nie. Osobiście prawo jazdy kategorii A zdałem za drugim razem, ale śmiało mogę powiedzieć, że na własne życzenie. Do egzaminu byłem przygotowany bardzo dobrze. Byłem uczniem Pana Mieczysława (czyli założyciela tej szkoły) zwracał uwagę na wszystkie niuanse, które mogły by przyczynić się do niezdania egzaminu. Naprawdę dobra szkoła, ludzkie podejście do kursanta i kawał wiedzy do zdobycia. Osobiście polecam ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.05.2023

Anhelina Zelinka-Harvanko

Anhelina Zelinka-Harvanko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej szkoła 5 z plusem, instruktorzy super???? Super podejście do kursanta) Swietna atmosfera w aucie???? Na lepszą szkołę nie mogłam trafić ???? Ja dziękuję, panu Marcinu za naukę, za miłe towarzystwo???? Za profesjonalizm???? Za super podejście ???? Zostałam świetnie przygotowana do egzaminu, a także do jazdy samochodem po zdanym egzaminie????????Z pewnością kurs będę długo wspominać z uśmiechem na twarzy???????????????? Dziękuję ❤ Z całego serca polecam????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.05.2023

Jarosław Smaroń

Jarosław Smaroń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam super szkoła zdane za pierwszym razem nic dodać nic ująć super!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.05.2023

Ilya Zaytsev

Ilya Zaytsev
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Rumcjas. Profeslajne i przede wszystkim indywidualne podejście do kursanta a to wszystko w super atmosferze. Zdałem na Kat.B

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.04.2023

Beata Markowska

Beata Markowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Długo się zbierałam żeby pójść na prawko. Wszyscy mnie pchali ale strach brał górę. W końcu się przemogłam i nie mogłam trafić lepiej ! Cierpliwość, doświadczenie, życzliwość i wspaniałe poczucie humoru Pana Miecia jak i Marcina są nie do opisania. Cały stres zszedł w moment ! Jestem im niezmiernie wdzięczna, że potrafili z takiej panikary zrobić kierowcę ! Dalej nie wiem jak im się to udało ????❤️. Prawko dzisiaj zdane. Dziękuję jesteście Wspaniali ❤️ polecam całym sercem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.03.2023

Ewelina Kudela

Ewelina Kudela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Rumcajs. Moim zdaniem najlepsza szkoła jazdy w Jeleniej Górze. Kurs został przeprowadzony profesjonalnie, bez zbędnego stresu. Instruktorzy mają ogromną wiedzę, którą potrafią przekazać. Myślę, że ważnym aspektem jest również indywidualne podejście do kursanta oraz ogromna cierpliwość. Cały kurs przebiegł w fantastycznej atmosferze, otrzymałam dużo motywacyjnych rad. Bez żadnego problemu dopasowaliśmy godziny jazd, aby połaczyć kurs z studiowaniem. Zostałam świetnie przygotowana do egzaminu, a także do jazdy samochodem po zdanym egzaminie. Z pewnością kurs będę długo wspominać z uśmiechem na twarzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.02.2023

Roxana Gerwatowska

Roxana Gerwatowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Uważam, że lepiej nie mogłam trafić :) Atmosfera podczas jazd nie do podrobienia, na każdym spotkaniu przychodziłam i wychodziłam z uśmiechem na twarzy. Indywidualne podejście do kursanta i pełen profesjonalizm. Z pewnością nieraz będę wspominać chwile podczas kursu! Polecam z całego serca:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.02.2023

Julia Asesorova

Julia Asesorova
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam szkolę nauki jazdy Rumcajs. Nie żałowałam ani przez chwilę, że wybrałam tę szkołę jazdy. Atmosfera na jazdach była bardzo przyjemna. Dużym plusem jest lokalizacja oraz jazda po trasach egzaminacyjnych. Na jazdach brak stresu, motywacyjne uwagi ze strony instruktorów, którzy trafnie zauważają błędy i pokazują jak ich unikać. Kurs wspominam bardzo dobrze. Cały kurs przebiegł szybko, sprawnie i pozytywnie, bez żadnych problemów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 26.01.2023

Łukasz Pietralik

Łukasz Pietralik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do nauki, dopasowane do indywidualnych umiejętności danego kursanta , na luzie, bez obiecywania gruszek na wierzbie , szczera ocena umiejętności, polecam każdemu kto chce się nauczyć jeździć a nie tylko zdobyć plastik

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.01.2023

Martyna Kępińska

Martyna Kępińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam OSK Rumcajs! Świetne i indywidualne podejście do kursanta, miła i przyjazna atmosfera. Przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie. Tacy instruktorzy to skarb:) Dzięki Marcinowi zdane za pierwszym. Dziękuje!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.10.2022

Jakub Pietrzak

Jakub Pietrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła nauki jazdy godna polecenia, podejście do kursanta na wysokim poziomie. Instruktorzy są przede wszystkim cierpliwi, posiadają bogatą wiedzę i doświadczenie z którymi chętnie dzielą się z kursantami, jak również okazują wsparcie i tłumaczą wszystko z nienaganną starannością.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.10.2022

Madzia Sadurai

Madzia Sadurai
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rzadko spotyka się tak dobrych nauczycieli. Cierpliwość, poczucie humoru, przyjacielska atmosfera i dużo serca dla początkujących! Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.09.2022

Paweł Zając

Paweł Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym razem. Dzięki profesjonalnemu podejściu nawet kursant, który wcześniej nie miał styczności z motocyklami zdał za pierwszym razem. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2022

Kamil Kubicz

Kamil Kubicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Rumcjas. Profeslajne i przede wszystkim indywidualne podejście do kursanta a to wszystko w super atmosferze. Zawsze dużo miejsca na placu do swobodnej nauki. Kat.A dzięki temu zdana za pierwszym razem :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.09.2022

Jon Rehab

Jon Rehab
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W pełni profesjonalne i bardzo indywidualne podejście do kursanta, dobre wyposażenie, rzetelna wiedza poparta wieloletnią praktyką... ale najważniejsze, że to fajni ludzie z sercem do własnej pracy. Szczerze polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.08.2022

Angelika Kucharczyk

Angelika Kucharczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serducha polecam OSK Rumcajs! Genialna atmosfera, pełen profesjonalizm, brak jakichkolwiek opóźnień czy komplikacji. Rzeczowo, konkretnie, przystępnie- Marcin to w pełni zaangażowany i troskliwy instruktor :) Przyznam, że miałam pewne trudności ze zdaniem egzaminu, jednak zmieniłam szkołę jazdy na RUMCAJS i dzięki indywidualnemu podejściu Marcina nareszcie udało mi się zdać! Dziękuję! ♡ :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.08.2022

Dawid Filip

Dawid Filip
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców Rumcajs Pana Marcina Baranowskiego. Profesjonalna, rzetelna i rzeczowa pomoc w przygotowaniu do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.08.2022

Patryk Michalak

Patryk Michalak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście. Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2022

Mirosław Smaga

Mirosław Smaga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję za świetne przygotowanie i miłą atmosferę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy Miro i gratulujemy zdania egzaminu kat.A za pierwszym razem . Cała ekipa osk Rumcajs